I 2003 kom Julie er forelsket, den første boka jeg laget for målgruppa voksne lesere med utviklingshemming, eller «lesere som trenger enkel tekst og enkelt innhold», slik Leser søker bok definerer det. Leser søker bok var nylig etablert, og lokket med utviklingsstøtte til forfattere og illustratører som ville lage bøker for mennesker som leser «i motvind». Jeg hadde jobbet mye på boliger for mennesker med utviklingshemming, og det var naturlig for meg å kombinere den erfaringen med det kreative.

Julie er forelsket ble godt mottatt, og havnet på IBBY´s liste over Outstanding Boks for Young People with Disabilities i 2004.
Senere kom oppfølgerne Julie og Sofia (2010) og Den nye Julie (2012).

Julie er en drømmer. I alle bøkene om Julie spiller fantasier og dagdrømmer en sentral rolle. Realitetene innhenter Julie til slutt. Men det virkelige livet hennes ser faktisk ikke ut til å være så verst det heller.

I 2014 kom den første boka om Stig, Stig – en tur i butikken. Stig er en voksen mann, og på mange måter Julies motsetning. Der Julie hele tiden drømmer seg vekk fra hverdagslivet sitt, vil Stig på ingen måte ha forandring. For Stig er rutinene og kontinuiteten selve livet. Men noen ganger skjer det ting han ikke har kontroll over likevel. Stig blir vippet ut av posisjon. Heldigvis lander han trygt på beina sine til slutt.
Stig – En tur i butikken ble også oversatt og gitt ut på det svenske forlaget Vilja samme år, under tittelen Tuta och kör.

Den andre boka om Stig, Stig – besøk hos onkel Ove, kom i 2015.